Carrosseriebouw Tekst

​Open en gesloten carrosseriebouw 

​Voor uw wagenpark voor transport, moet u kunnen vertrouwen op sterke carrosserie op maat. Alleen dan bent u verzekerd van veilig vervoer en wordt voldaan aan uw transportbehoefte. Doe hiervoor een beroep op de vakkennis van Carrosseriebedrijf Westland. Wij staan voor u klaar als het gaat om het: 

  • ​bouwen van carrosserie 
  • ​herstellen van schade aan open en gesloten carrosserie  
  • ​onderhoud aan carrosserie.  

​Bij alles wat we doen, verliezen we uw wensen, duurzaamheid en kwaliteit niet uit het oog.  

​Open carrosseriebouw 

​Uw open laadbak maakt uiteenlopende transportwerkzaamheden mogelijk. Dit bereikt u alleen met open carrosseriebouw die voldoet aan de eisen die u stelt voor het gebruik van uw vracht- of bestelwagen. Met een vakkundig samengestelde constructie maken wij uw wagen geschikt voor licht of zwaar gebruik. Dit wordt volledig afgestemd op de lading die u transporteert. Hiervoor beginnen we met een ontwerp. Uw wensen en ideeën de basis vormen voor ons totaalontwerp dat naar wens wordt voorzien van: 

  • ​Zijslagen 
  • ​Koprekken 
  • ​Gereedschapskisten 
  • ​Rolluiken 
  • ​Werk- en zijverlichting 

​Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen en neem contact met ons op.  

​Gesloten carrosseriebouw 

​Voldoet een normale bestelwagen niet aan uw vervoersbehoefte, dan biedt gesloten carrosseriebouw uitkomst. Hierbij wordt onbeperkt gevarieerd met volumes en afmetingen, passend bij uw chassis. Onder andere in het distributievervoer, waar in veel gevallen stukgoederen en losse goederen worden vervoerd, wordt gebruikgemaakt van een gesloten carrosserie. Wij bieden uiteenlopende carrosserieproducten, waaronder imperialen, maar wij zorgen ook voor maatwerk carrosseriebouw. 

​Maatwerk gesloten carrosseriebouw  

​Bij maatwerk gesloten carrosseriebouw zorgen wij voor carrosserieopbouw met plywood sandwichpanelen, plaatdelen, aluminiumplanken en opvouwbare plywood zijwanden. Zo voorzien we vrachtwagens en opleggers van elk formaat van carrosseriebouw op maat. Uiteraard tot in detail afgewerkt en voorzien van een goed sluitende laadklep. 

​Onderhoud van carrosserie 

​Uw bedrijfswagen heeft natuurlijk te lijden onder het gebruik. Kies daarom voor onze expertise en laat het onderhoud van uw carrosserie door ons uitvoeren. Hierbij wordt uw transportwagen aan een grondige inspectie onderworpen. Is er sprake van doorgerot staal, dan vervangen wij de aangetaste onderdelen. Alles om u weer veilig op weg te sturen. Geef uw wensen aan ons door en maak een afspraak.  

Carrosseriebedrijf Westland logo
Carrosseriebedrijf Westland